Een boodschap, chauffeur of tuinman nodig?

Stichting Helpende Handen helpt waar geen helper is

Waar kunnen we u mee helpen?

 • Boodschappen doen

  Even naar de winkel voor een boodschap, voor de meeste mensen dagelijkse kost.  Maar er zijn soms omstandigheden waardoor dit  (even) niet lukt.  Helpende Handen heeft vrijwilligers die dit graag samen mét u of vóór u doen.

 • Auto rijden

  Een ritje naar de huis – of tandarts, specialist of andere zorgverlener? Een vrijwilliger van Helpenden Handen brengt u er graag naar toe. Voor deze dienst vragen wij van u een kleine tegemoetkoming in de benzinekosten.

 • Tuinieren

  Onkruid wieden, grasmaaien of de (kleine) heg snoeien kan soms een lastig klusje zijn. Wij hebben vrijwilligers met ‘groene vingers’ die het leuk vinden u hiermee te helpen.

 • Administratieve zaken

  De jaarlijks terugkerende belastingaangifte blijft een lastig karwei.  Hiervoor hebben wij een  gespecialiseerde vrijwilliger die u hierbij de helpende hand kan bieden.

 • Klusjes, TV en internet

  Een lamp of schilderij ophangen, klemmende deur,  lekkende kraan of problemen met TV of computer? Wij hebben een team van vaste vrijwilligers die deze klusjes graag voor u doen en de problemen proberen op te lossen. Zelf geen gereedschap in huis? Meld het bij de telefoniste en ook dat wordt geregeld.

 • Bezoek

  Behoefte aan gezelschap? Helpende Handen heeft vrijwilligers die graag af en toe eens bij u  langs komen voor een praatje of een spelletje. En bij mooi weer lekker even naar buiten voor een wandeling als u dat graag wilt.

“Een vrijwilligersorganisatie die helpt helpt waar geen helper is…”

Helpende Handen is al ruim 30 jaar actief in Enkhuizen. De hulpvragen zijn niet veranderd, de organisatie wel. Wat ooit begon met drie enthousiaste mensen……

 

Meer over ons